Lohjan Vihreän valtuustoryhmän uusi jäsen on Satu Nybäck, joka siirtyi 16.5.2023 Sosiaalidemokraattisesta valtuustoryhmästä osaksi Vihreää ryhmäämme.
Lohjan Vihreä valtuustoryhmä päätti yksimielisesti kokouksessaan 7.5.2023 ottaa Satu Nybäckin Vihreän valtuustoryhmän jäseneksi. Satu luopuu SDP:n mandaatilla olleesta teknisen lautakunnan paikastaan. Vihreiden osalta luottamuspaikkajakoja hieman muokataan kesäkuussa, kun valtuustokausi on puolivälissä.
– Koko Vihreä tiimi on superiloinen ja -kiitollinen, että tuot sekä asiantuntemuksesi että sydämellisen, iloisen ja ihanan inhimillisen persoonasi täydentämään porukkaamme. Yhteistyö on ollut tähänkin asti avointa ja rehellistä yli puoluerajojen, kuten sen kuuluukin olla. Nyt jatkamme yhteistyötä yhteisessä tiimissä, toivotti valtuustoryhmän puheenjohtaja Laura Skaffari uuden jäsenen tervetulleeksi valtuustoryhmään.