Lohjan Vihreät julkisti vuosikokouksensa yhteydessä kuusi aluevaaliehdokasta. Ehdolle ovat lähdössä Päivi Kellokoski, Katri Kurki, Pia Kurimo, Arja Majuri, Tero Ratilainen ja Laura Skaffari.

Ehdokkaat esittäytyivät yhdistyksen 30-vuotisjuhlissa lauantaina 6.11. Syntymäpäiväänsä 28.2.1991 perustettu yhdistys pääsi kevään koronatilanteen vuoksi viettämään vasta syksyllä, vuosikokouksen yhteydessä.

Vuosikokouksessa päätettiin ensi vuoden henkilövalinnoista. Lohjan Vihreiden hallituksen puheenjohtajana jatkaa Anne-Mari Vainio. Uusina jäseninä ensi vuoden hallitukseen valittiin Tuomas Harri, Suvi Häyrinen, Anna-Maija Kallio ja Heidi Mättö. Hallituksessa jatkavat edelleen Riitta Lehtonen, Arja Majuri, Kaisa Saarinen ja Marianne Surakka.

Aluevaaliehdokkaitamme 30-vuotisjuhlissa 6.11.2021: Tero Ratilainen, Arja Majuri, Katri Kurki, Pia Kurimo ja Laura Skaffari. Kuvasta puuttuu Päivi Kellokoski.