Hei Lohjan Vihreä!

Vihreitä listoja kootaan Osuuskaupan vaaleihin juuri nyt.
Lähde mukaan ehdokkaaksi Vihreiden listalle vaikuttamaan Suomen suurimman kaupparyhmän valintoihin. Edustajistossa Vihreät ovat edistäneet sosiaalisesti, ekologisesti ja taloudellisesti kestävää liiketoimintaa. Ehdokkaiden lisäksi tarvitaan listan asiamiehiksi ja muiksi virallisiksi allekirjoittajiksi muutamia osuuskaupan jäseniä, jotka eivät ole itse ehdolla. Tästäkin toivotaan ilmoittautumisia.

Suur-Seudun Osuuskaupan edustajistovaalit pidetään 16.–31.3.2020. Edustajistovaalissa valitaan edustajat ja heille varaedustajat seuraavaksi nelivuotiskaudeksi 2020-2023. Ehdolle asettumisen edellytyksenä on kyseisen osuuskaupan jäsenyys 31.12.2019. SSO:n ehdokasasettelu päättyy 31.1.2020. Ilmoita kiinnostuksestasi täyttämällä oheisen linkin kautta löytyvä lomake.

Suur-Seudun Osuuskaupan ehdokkuuslomake: => Klikkaa tästä!

Lisätietoja vaaleista:
Suur-Seudun Osuuskauppa
https://www.s-kanava.fi/web/sso/osuuskauppavaalit

Yhteyshenkilö:
Anne-Mari Vainio, Lohjan Vihreät pj.
p. 050 573 2907, vainio.annemari@gmail.com