Vihreiden puoluekokous valitsi puolueen johdon viikonloppuna Tampereella. Puolueen puheenjohtajiston lisäksi valittiin puoluehallitus ja puoluevaltuuskunta. Siuntion Vihreiden Harri Haanpää valittiin puoluevaltuuskuntaan kaudelle 2017–2019. Hänen varajäsenekseen valittiin Lohjan Vihreiden Minna Jaskari.

Haanpää on toisen kauden valtuutettu ja Siuntion kunnanvaltuuston varapuheenjohtaja, ja ilmastonmuutoksen torjunta ja joukkoliikenteen kehittäminen ovat hänen sydäntään lähellä. – Olen innoissani uudesta tehtävästä, kommentoi Haanpää. – Melkein kaikki valtuuskunnan jäsenet asuvat Siuntiota suuremmissa kunnissa, joten minun osakseni jää muistuttaa valtuuskuntaa siitä, että toiminta pienissä kunnissa on sittenkin erilaista kuin suuremmissa kaupungeissa.

Jaskari on Lohjalla varavaltuutettu ja aloittaa toista kauttaan tarkastuslautakunnan jäsenenä. -On hienoa olla mukana valmistelemassa Vihreiden linjauksia tulevia eduskuntavaaleja varten, Jaskari kertoo. -Länsi-Uudenmaan muuttotappiokuntia ajatellen – joihin Lohjakin kuuluu – on tärkeää tehdä sellaisia poliittisia päätöksiä, joilla edistetään alueemme elinvoimaisuutta. Pienyrittämisen esteitä on poistettava kannustinloukkuja purkamalla sekä tuettava kulttuuri- ja hyvinvointialoja, kuten luontomatkailua. Niihin panostamalla luodaan työtä, edistetään hyvinvointia ja lisätään Lohjan ja ympäristökuntien vetovoimaisuutta.

Puoluevaltuuskunnassa on puheenjohtajan ja kahden varapuheenjohtajan lisäksi 40 varsinaista jäsentä ja 40 varajäsentä. Valtuuskunta hyväksyy periaateohjelmaa ja poliittista ohjelmaa lukuunottamatta Vihreiden poliittiset linjat.