Erja Vaarala

Erja Vaarala

Lohjan Vihreiden Erja Vaarala on valittu Uudenmaan Vihreiden hallituksen jäseneksi ja Mikael Lintula varajäseneksi kaksivuotiskaudelle 2015–16. Lisäksi hallitukseen valittiin Marjokaisa Piironen (Kirkkonummi), Kati Sointukangas (Raasepori), Reeta Rossi (Loviisa) ja Börje Uimonen (Tuusula).

Hallituksessa jatkavat myös viime vuonna kaksivuotiskaudelle valitut puheenjohtaja Hanna Kalanne (Espoo) sekä jäsenet Marko Kivelä (Espoo), Tiia Lintula (Järvenpää), Rauno Liljavirta (Hyvinkää) ja Eve Rämö (Vantaa).

Varajäseninä toimivat sisääntulojärjestyksessä Tuomas Green (Porvoo), Timo Lahti (Espoo), Santeri Pienimäki (Mäntsälä), Jouni Vauhkonen (Vantaa), Outi Huusko (Tuusula) ja Mikael Lintula (Lohja).

Uudenmaan Vihreiden 30-vuotisjuhlan yhteydessä järjestetyssä syyskokouksessa nimettiin myös uusia eduskuntavaaliehdokkaita: Emil Bulut Vantaalta, Tatu Chanth Porvoosta sekä Noora Koponen Espoosta. Lisäksi julkistettiin jo aiemmin ehdokkaaksi valitun vantaalaisen Joel Linnainmäen ehdokkuus.