Uudenmaan Vihreät nimesi 10.6. pidetyssä kokouksessaan ensimmäiset 17 kansanedustajaehdokasta vuoden 2015 eduskuntavaaleihin.

Yksi heistä on Lohjan Vihreiden Paula Nordström, joka on ehdolla toista kertaa. Nordström on 50-vuotias yrittäjä (työnohjaaja, kirjallisuusterapeutti) ja hoitotyön amk-opiskelija. Hän on naimisissa ja hänellä on kaksi lasta.

Nordström on tällä hetkellä Lohjan kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen varajäsen. Aiemmin hänellä on ollut useita muitakin luottamustehtäviä.

Nordströmin vaaliteemoja ovat junayhteyden saaminen Espoosta Vihdin kautta Lohjalle, saumaton yhteistyö eri toimijoiden välillä erityisesti sosiaali- ja terveydenhuollossa, bioenergian käytön lisääminen ja luonnon monimuotoisuuden säilyttäminen. Myös perheiden varhainen tukeminen, mielekäs arki kaikille ja arvokas vanhuus ovat hänen sydäntään lähellä.