Tervetuloa ilmastoKORJAAMOon

tiistaina 6.3. klo 18

Aurinkopaneeleja katoille, tuulimyllyjä kallioille ja kukkuloille. Biokaasua autontankkeihin. Puulla kaukolämmitettyjä tiiviitä taajamia ratojen varsille. Ilmastonmuutoksen hillintää pidetään ihmiskunnan kautta aikojen suurimpana haasteena. Tutkijoiden ja muiden asiantuntijoiden mukaan siihen pitäisi ruveta varautumaan kiireesti. Jotta lämpeneminen pysyisi alle kahdessa asteessa vuoteen 2050 mennessä, kasvihuonepäästöjä pitäisi samaan aikaan pudottaa 80-95 prosenttia.

Lohjanharjun Vihreät järjestää ilmastopolitiikkaa käsittelevän tiistaikorjaamon 6.3. klo 18 Lohjan pääkirjaston Järnefelt-salissa. Tilaisuus kuuluu Uudenmaan Vihreiden Elävien poliitikkojen ilta -sarjaan. Kansainvälisestä tilanteesta ja valtakunnallisista suunnitelmista kertoo Vihreän liiton varapuheenjohtaja, kansanedustaja Oras Tynkkynen, ja paikallisen näkökulman tarjoilee kaupunginvaltuutettu Jarmo Pasanen.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Tervetuloa! Korjaamossa tavataan!