Vihreiden presidenttiehdokas, kansanedustaja Pekka Haavisto liikkuu Länsi-Uudellamaalla lauantaina 10.12. Lohjalla Haaviston suunnitelmissa on vierailla klo 14:n jälkeen Menneen ajan joulumarkkinoilla.

Suomalainen kirjakauppa 10.12. klo 15

Klo 15 alkaen Haavisto puhuu Suomalaisessa kirjakaupassa teoksestaan Anna mun kaikki kestää – sovinnon kirja. Haavistoa haastattelee ja tilaisuuden juontaa näyttelijä Maija Junno.

Teos perustuu Haaviston kokemuksiin rauhanneuvottelijana muun muassa Lähi-idässä, Afrikan sarvessa ja Afganistanissa ja siinä kerrotaan siitä, miten tärkeää on herättää neuvottelukumppanin luottamus vahvasti eriävistä mielipiteistä huolimatta. Myös yleisöllä on mahdollisuus esittää Haavistolle kysymyksiä kirjan tiimoilta tai muilta politiikan osa-alueilta ja hankkia kirja Haaviston omistuskirjoituksella.

Tervetuloa!