pihlström_ariLohjan Vihreät ry valitsi syyskokouksessaan uudeksi puheenjohtajakseen datanomi Ari Pihlströmin, 51. Hän seuraa tehtävässä Leo Junnoa. Ari Pihlström toimii nykyään myös Lohjan keskustan kehittämisyhdistys Lohcasen puheenjohtajana.

”Lohjan Vihreiden alkuvuoden suurin haaste liittyy huhtikuisiin eduskuntavaaleihin, joissa tuemme omaa ehdokastamme Paula Nordströmiä. Pitemmän tähtäimen tavoitteisiin kuuluu muun muassa HINKU-hankkeen edistäminen, jonka puitteissa Lohjalle pyritään kehittämään ympäristöystävällistä elinkeinotoimintaa. Myös kolmannen sektorin toiminta on turvattava”, Pihlström linjaa.

LoVi:n hallitukseen valittiin Ari Pihlströmin lisäksi entisistä hallituksen jäsenistä Kaarina Viljanen, Ilona Hiltunen ja Arto Sjöholm sekä uusina Rolf Oinonen, Katri Piiparinen, Netta Naumanen, Mikael Lintula ja Mikko Puolimatka.

Uuden hallituksen toimikausi alkaa vuoden 2015 alusta.